Zobni vsadki - implantati

Pogosta vprašanja

Ocena uporabnika: 5 / 5

PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVE
 

V zobozdravstveni ordinaciji uporabljamo izključno zobne implantate priznanih in preverjenih evropskih blagovnih znamk Straumann,, Ankylos, Neodent in Nobel Biocare. Zobnih implantati omenjenih svetovno priznanih znamk so izdelani iz visoko kakovostnih zlitin titana 4, ali specijalne keramike. Med drugimi vsebinami ima titan tudi faktor bioinertnosti, kar pomeni, da ga človeško telo sploh ne zaznava kot tujek, zaradi česar tudi ne pride do alergijskih reakcij, ki bi povzročile zavračanje tujka iz človeškega organizma.

Ker gre pri zobnih implantatih za trajne zdravstvene rešitve, je uporaba kakovostnih materialov izrednega pomena. Nepredvidene situacije, ki jih lahko povzročijo manj kakovostni materiali namreč lahko povzročajo kasnejše visoke stroške zdravljenja. V našem implantološkem centru uporabljamo titanove, in bele keramične zobne implantate.

Pri preprečevanju zavrnitve zobnega implantata je zelo pomembna specializacija in visoka usposobljenost kirurga, saj dandanes vsak drugi vstavlja zobne implantate.

Na zobne vsadke - implantate pri nas dajemo doživljenjsko garancijo!