Zobozdravstvene storitve

Zobna medicina Bežigrajski dvor Ljubljana

Zobozdravstvene storitve

Zobozdravnik s koncesijo v Ljubljani

Želimo vam pomagati, da bi zobe ohranili zdrave in lepe vse življenje. Ob prvem posvetovanju se bomo z vami o vsem pogovorili, tako da boste bolje razumeli vaš osebni položaj. Za vaše potrebe bomo oblikovali osebni program zdravljenja zob ter načrt zdravljenja prilagodili vašim željam in potrebam, ter pripravili ponudbo.

Če ste v dvomih glede kateregakoli vidika vašega zdravljenja, se nikar ne obotavljajte in povprašajte kateregakoli člana našega osebja, ki vam bo z veseljem pomagal.

Ponosni smo, ker lahko rešimo zobe, kadarkoli je to mogoče, in da našim pacientom dajemo samozavest, ki vedno spremljajo močne dlesni, zdravi zobje ter lep nasmeh.

Smo ena izmed vodilnih slovenska ambulanta za estetsko stomatologijo in zobno implantologijo. Poleg vseh zobozdravstvenih storitev in lepšanja vašega nasmeha opravljamo tudi beljenje zob. S stalnim izobraževanjem in partnerskimi povezavami s podobnimi vodilnimi svetovnimi ambulantami smo v vrhu po kakovostni in strokovni izvedbi skladni z zadnjimi trendi na področju zobne implantologije in zobozdravstva.

zobozdravnik s koncesijo zzzsZobozdravstvena ordinacija Bežigrajski dvor ima pridobljeno koncesijo ZZZS za opravljanje zobozdravstvenih storitev.

Zobna Medicina Ljubjana

Zobozdravstvo je medicinska veja, ki jo sestavljajo študije, diagnoza, preprečevanje in zdravljenje bolezni, motenj in pogojev ustne votline in zob, pa tudi ustne sluznice ter sosednjih in sorodnih struktur in tkiv, zlasti v maksilofacialnem (čeljustnem in obraznem) območju Čeprav so zobje v prvi vrsti povezani s splošno javnostjo, področje zobozdravstva  ni omejeno le na zobe, ampak vključuje tudi druge vidike craniofacijalnega kompleksa, vključno z temperomandibularnimi in drugimi podpornimi strukturami.