Implantologija Žargi

Zobna medicina Bežigrajski dvor Ljubljana

Zobna medicina in implantološki center

Jurij Žargi in dr. Bill Dorfman

V implantološkem centru in zobozdravstveni ordinaciji, ki jo vodi dr. Jurij Žargi smo zavezani k najvišjemu standardu zobozdravstvenih storitev s poudarkom na zobni implantologiji in estetski stomatologiji.

Poleg klasičnih zobozdravstvenih storitev in posegov, opravljamo zobno implantiranje vključno z zobno kirurgijo ter ortodontske storitve z tehnologijo INVISALIGN.

Naša celovita ponudba zobozdravstvenih in vseh zobno medicinskih storitev obsega napredne metode zobnega implantiranja, zdravljenja zob, odprave kariesa, estetska preoblikovanja zobovja in ostale zobozdravstvene storitve vrhunske kakovosti in po dostopnih cenah. Uporabljamo vrhunske zobozdravstvene materiale in zobne implantate vodilnih svetovnih proizvajalcev z doživljenjsko garancijo.

eaoEAO - European Assciation for Osseointegration
(Evropsko združenje za oseointegracijo)

EAO jure zargi 300Od leta 2013 smo člani evropskega združenja za oseointegracijo EAO. Gre za interdisciplinarno mednarodno združenje, ki je nastalo na temeljih neodvisnega zdravstvenega foruma strokovnjakov, in ki delujemo na znanstvenem področju oseointegracije.

Kaj je oseointegracija in koliko časa traja?

Oseointegracija je proces zraščanja zobnega vsadka s kostjo čeljusti. Čas, ki je potreben za oseointegracijo določi zobozdravnik, na podlagi strokovnega pregleda in diagnoze. Za spodnjo čeljust praviloma znaša 2 do 3 mesece, za zgornjo čeljust po od 3 do 6 mesecev. Oseointegracijski čas je odvisen od kompleksnosti in tipa implantološkega posega ter o stanju pacientove kosti.

aap logoAmerican Academy of Periodontology
(Ameriška akademija za paradontologijo)

AAA letno srecanjeDr. Jurij Žargi je dolgoletni aktivni član AAP, združenja zobozdravstvenih delavcev, specializiranih za preprečevanje, diagnosticiranje in zdravljenje bolezni, ki vplivajo na dlesni in podporne strukture zob ter v postavitev in vzdrževanje zobnih vsadkov. Poslanstvo akademije je  doseganje napredka pri zdravljenju parodontalnih in splošnih zobozdravstvenih bolezni ter spodbujati odličnost v praktičnem zobozdravstvenem zdravljenju.

Vsako leto se udeležujemo strokovnih srečanj in seminarjev, kjer so prisotni najboljši strokovnjaki s področja zobozdravstva iz celega sveta.