Implantologija Žargi

V implantološkem centru in zobozdravstveni ordinaciji, ki jo vodi dr. Jurij Žargi smo zavezani k najvišjemu standardu zobozdravstvenih storitev s poudarkom na zobni implantologiji in estetski stomatologiji.

Poleg klasičnih zobozdravstvenih storitev in posegov, opravljamo zobno implantiranje vključno z zobno kirurgijo ter ortodontske storitve z tehnologijo INVISALIGN.

Naša celovita ponudba zobozdravstvenih in vseh zobno medicinskih storitev obsega napredne metode zobnega implantiranja, zdravljenja zob, odprave kariesa, estetska preoblikovanja zobovja in ostale zobozdravstvene storitve vrhunske kakovosti in po dostopnih cenah. Uporabljamo vrhunske zobozdravstvene materiale in zobne implantate vodilnih svetovnih proizvajalcev z doživljenjsko garancijo.

Našo ekipo sestavljajo

  • Jurij Žargi, dr. dent. med
  • Igor Radusinovič, dr. dent. med
  • Marija Perko, asistentka

Stopite z nami v stik

Sodelujemo z najboljšimi zobotehničnimi laboratoriji v Sloveniji, ki pri svojem delu prav tako uporabljajo sodobno vrhunsko tehnologijo.

Na področju dentalne implantologije uporabljamo implantate vodilnih evropskih znamk Straumann, Neodent, Anylos in Nobel Biocare.

Zobozdravnik Jurij Žargi v družbi z znanim ameriškim estetskim zobozdravnikom Dr. Bill Dorfmanom, pri nas poznanem tudi iz oddaje POPOLNA PREOBRAZBA na Kanalu A.

Uporabljamo izključno vrhunske zobne vsadke priznanih znamk z doživljenjsko garancijo:

Ankylos zobni vsadki
Zobni implantati Straumann Neodent zobni vsadki
nobel biocare zobni vsadki
bredent zobni vsadki