Zobna medicina Bežigrajski dvor

Zobna implantologija

estetsko zobozdravstvoV preteklosti so se za popravilo zob in za zobne plombe uporabljale kovine kot sta amalgam in zlato. Danes pri našem delu uporabljamo materiale, ki so veliko bolj podobni naravnim zobem. Ti novi materiali so s posebnimi novimi metodami prilepljeni na zob. Preoblikovanje nasmeha in beljenje zob sta danes že rutinska postopka. V naši zobozdravstveni ordinaciji lahko zamenjate vaše stare zalivke, inlaye, onlaye, zobne mostičke z barvno ustreznejšimi nadomestki, od katerih polnokeramični in kovinsko-keramični izdelki dajejo najboljše rezultate. Res je, lahko si uredite svoj nasmeh in spremenite zunanjost. Spremenite vaš nasmeh in počutite se mlajši, močnejši, samozavestnejši, kar bodo opazili tudi drugi. Si predstavljate kakšno spremembo lahko dosežemo? 

Razvoj keramičnih zobnih tehnologij v zobni implantologiji in estetskem zobozdravstvu prinaša pacientom nove možnosti rekonstrukcije manjkajočih zob z zobnimi implantati. Pacientom svetujemo in omogočamo dostop do najnovejših metodologij in tehnologij zobnega implantiranja. Kadar je v ospredju estetika, našim pacientom svetujemo vstavitev keramičnih belih implantatov Straumann.

Keramični zobni implantat vedno bolj priljubljena možnost zdravljenja, ki je zasnovana v pričakovanju boljšega estetskega rezultata za pacienta.

 

 

Zobozdravnik s koncesijo

zobozdravnik s koncesijo zzzs

Zobna ordinacija ima koncesijo ZZZS za opravljanje zobozdravstvenih storitev.

Akcija zobnih implantatov

Zobni implantati že za 699 EUR
tudi na 24 obrokov

Več...